Brief van Piet Adriano

Lieve kinderen en ouders,

Hier weer een eerste bericht over de intocht van Sinterklaas in Waalwijk.

Dit jaar komen de vrolijke pieten en ook de lieve sint op zondag 14 november 2021 aan in Waalwijk. Hopelijk wordt het, zoals ieder jaar, weer een mooie dag. Dit jaar is het door Corona en beperkingen in zowel de haven als het centrum wat anders dan normaal. Wat kleiner, wat intiemer en daardoor misschien nog wel meer bijzonder dan ooit.

Het schijnt dat de Sint op 13 november op een geheime plek in Nederland aankomt, in het sinterklaas journaal zullen we dat kunnen volgen. Wij hebben -vertrouwelijk- gehoord dat hij van plan is samen met zijn vrolijke pieten door te gaan naar Waalwijk. Sinterklaas zal jullie met veel vrolijke pietjes ontvangen op een speciale afgezette wandelroute bij het RKC Stadium. Er is geen vast begin moment om daarme de drukte wat te spreiden. Tussen 13.00 en 15.00 ben je welkom voor je ontmoeting met Sinterklaas.

Sinterklaas en zijn pieten vinden het fijn om in Waalwijk te komen en hopen dat jullie blij zijn met de cadeautjes die jullie zullen krijgen als je je schoen zet.

Tot ziens bij de intocht en de hartelijke groeten namens,

Sinterklaas en al zijn vrolijke pieten

Piet Adriano

Login

De inlogomgeving is een veilige omgeving waarin zich informatie bevindt, bestemd voor vrijwilligers die Sinterklaas helpen om een mooie intocht in Waalwijk neer te zetten.

Ga naar Login

Pieter Gommers